(18+) Адреналинката Яна с порно клип в Интернет (видео)

  

Домашно порно видео, в което бившата адреналинка Яна е с непознат мъж, е пуснато в интернет. 3-минутният клип е с добро качество и вчера беше изтеглен от над 6000 потребители.

В него ясно се вижда как Яна прави секс с младо момче, чиито ръце и гръб са изрисувани с татуировки. А във форумите се коментира, че видеото на адреналинката е много по-детайлно и доста по-хард от това на фолкпевицата Галена.

“Във видеото съм с бивше гадже, а не с бащата на детето ми – дизайнера Ивайло”, каза Яна. Двамата с Ивайло се разделиха само месец след като синът им Емил се роди през май миналата година. Яна си тръгва заради домашно насилие. Още през лятото тя се връща при родителите си в Бургас, където създава и своя танцова школа за деца.

“Не се чувствам добре. Това, което мога да кажа със сигурност, е, че Ивайло е разпространил видеото. Взел го е от личния ми имейл. Бях го изтрила, но явно го е свалил преди това и го е пазел”, каза Яна. Така той й отмъщавал, че преди няколко седмици адреналинката го осъжда за домашно насилие. Ивайло има ограничителна заповед да не приближава Яна на по-малко от 100 метра.

в-к 24 часа

Клипът можете да видите тук ВНИМАНИЕ!!! Клипът съдържа порнографски сцени и не се пропъчва за лица под 18 години!!!