Клитор vs. G-точка

  

Ако не знаете как да се оправите в спалнята, последното нещо, което трябва да направите е да питате жената. Тялото на жените не е лабиринт със мистериозни загадки и е нужно съвсем малко познание и малко повече опит за да контролирате зоните, които могат да докарат жената до оргазъм.

За по-нетърпеливите ще го кажа направо – нейният оргазъм може да бъде предизвикан по два основни начина: стимулирайки клиторът или G-точката. Тези две зони се нуждаят от различна стимулация и носят различни усещания на жената. Определено си заслужава да научите малко повече за тя, най-малкото за да не ви трябва карта за да се ориентирате кое къде е.

Клиторът

Клиторът е единственият орган в женското тяло, който не служи за нищо друго освен за плътска наслада и е физиологичният еквивалент на главичката на мъжкия пенис – усеяна с нервни окончяния и чуствителна на допир.

Намира се извън женското тяло над отворът на вагината и уретрата и представлява малък израстък и е значително по-голям когато жената е възбудена.

Съществуват много теории как е най-добре да бъде стимулиран клиторът, но повечето приоми се свеждат до няколко основни техники:

  • Бъди нежен и внимателен! Това малко нещо е много чуствително и партньорката ви ще реагира много по-добре на бавните ви и леки действия.
  • Обърни внимание на зоната около клитора. Нервните окончания се разпростират извън него и фактът, че не съсредоточаваш цялото си внимание на клитора ще я предразположи. Съсредоточаването само върху него е притеснително и дори неприятно за някои жени.
  • Скороста за жените е също толкова важна за жените колкото и за нас. Постепено забързващите се движения, които са постоянни са много по-приятни отколкото разпиляните хаотични търкания.
  • Ръчната стимулация е най-лесна за мъжете защото лесно може да контролирате дниженията си и да следвате нейните реакции.
  • Оралната стимулация е малко по трудна, но придава повече топлина и допълнително увлажняване
  • Стимулирането по време на акта е най-трудно за овладянане но определено си заслужава. Ако се разположите правилно и се уверите, че костта над пениса ви докосва правилното място при проникване ще осигури ритмичното стимулиране към което се стремите.

G-точка

G-точката представлява струпване с приблизителен размер колкото на орех на нервни окончания. Намира се вътре във вагината на нейната предна стена на около половината разстояние между отвора и ервикса (шийката на матката). Когато е стимулирана е леко грапава на допир.

Поради неудобното положение не може да разчиташ на партньорката ти за помощ. За щастие може да разчиташ на нас:

  • По време на акта най-добър достъп предоставят позите, в които проникването става отзад. За по-добър ъгъл накарай партньорката ти да се подпре на лакти вместо на длани.
  • Пръстите ви определено са по-сръчни и с тяхна помощ стимулирането е в пъти по-лесно. По време на лябовната игра поставете пръста си и и го насочете към корема й. Опипвайки се опитай да намериш място, което е по-плътно и грапаво на допир. Ако не си сигурен наблюдавай реакциите й – определено ще забележиш ако си на точното място.

След като вече знаеш какво търсиш, време е да се опиташ да го намериш. С малко тренировки и нагаждане към партньорката си след нула време ще си много по-уверен когато обясняваш на приятелите си, че си най-добрия в леглото.