Кои са най-разкрепостените риалити героини

  

Риалити шоутата в БГ идват и си заминават, някои от риалити героините обаче яхват гребена на славата и успяват да се задържат в публичното пространство. Някои от тях успяват да продължат с развитието на професионалната си кариера като Преслава Пейчева, Невена, Нора, а други залагат на по-скандален имидж и голи снимки. Кои са най-разкрепостените риалити героини, които успяха да задържат медийния интерес?

Още в първото риалити, реализирано от БГ екип изгря звездата на Зара. Екс биг брадърката не остана да лежи на стари лаври, а веднага реализира фотосесия за Плейбой, след което стана водеща по НТВ. В момента Зара не пропуска лъскаво парти и нейните тоалети, поведение, както и връзката й с Христо Сираков не слизат от устата на светските хроникьори.

Макар и да беше първата изгонена от музикалното риалити “Стар Академи”, Аксиния успя да задържи интереса към себе си. Певицата сложи силикон, реализира няколко голи фотосесии и продължи моделската си кариера като част от екипа на Expose Models.

Със силиконови прелесни се украси и друга героиня от музикално шоу – Пламена от Мюзик Айдъл 2. Тя се втурна да пее по светски събития и стана една от най-коментираните айдълки.

Макар да твърди, че успехът й не се дължи на имплантите, те доста помогнаха на героинята от Биг Брадър 3 Лиляна да реализира няколко голи фотосесии за БГ мъжки списания. Преди месеци Лиляна дори се похвали, че от щаб квартирата на Playboy официално поискали от българската редакция фотосесията на Лили от Big Brother 3, която беше на корицата на мартенския брой на списанието, за да я публикуват в американското издание.

Макар и от излизайки от различни риалити предавания, Силвия от Биг Брадър 2 и Калина от Острова на изкушенията се обединиха в името на общата ТВ кариера. Силиконовите бомби засега доста успешно се справят с предаването си по ТВ 2 “Градски момичета”.

От различни предавания, но с еднакви имена изгряха още 2 разкрепостени героини. Макар да даваше вид на скромно момиче в Стар Академи, Мариела не се поколеба да се снима за Плейбой. Никаква изненада пък не беше голата фотосесия на изкусителката Мариела за FHM.

Едва що приключило участието й в Бягство към победата, с титлата Playmate Of The Year се окичи бургазлийката Злати Димитрова. Брюнетката засега няма пластични корекции и твърди, че славата няма да я промени. Предстои да разберем дали наистина е така.

Dir.bg